Itor Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 witam, plyta ASUS P4P800-VM, wiatrak AC SuperSilent 4 Ultra TC, na opakowaniu wiatraka napisano ze wiatrak chodzi na 2300 RPM tymczasem asus probe pokazuje mi 1800 rpm, jak zrobic zeby wiatrak chodzil na maxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Zostawić 2 kabelki czarny i czerwony trzeci obciąć, wyciągnąć. Wtenczas wentyl musi iść na maksa. Edytowane 1 Listopada 2008 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Zostawić 2 kabelki czarny i czerwony trzeci obciąć, wyciągnąć. Wtenczas wentyl musi iść na maksa. zrobilem jak pisales tylko troche inaczej:) odcialem kable idace od czujnika temperatury do wiatraka (czarny i czerwony) i zwarlem je od strony wiatraka ze soba, teraz wentyl lata na 2800 rpm pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A wystarczyło w biosie wyłączyć opcje regulacji obrotów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itor Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A wystarczyło w biosie wyłączyć opcje regulacji obrotów... ja nie mam w biosie takiej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...