Canon10 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam! A więc mam w domu kolumne, niestety nie wiem jakiej firmy jest i jaką wogóle ma moc. Dlatego daje linka do zdjęcia mojej kolumny http://img60.imageshack.us/my.php?image=dscn2867kw2.jpg. Chciałbym się dowiedzieć jaka to firma i jaka przypuszczalnie moc, być może ktoś ma podobną w domu lub kiedyś widział taką i byłby mi wstanie coś o niej powiedzieć. Jeśli tak to proszę o odpowiedź i ewentualnie napisanie jej wartości. Wymiary kolumny to w cm : wyskość 62, szerokośc 33, głębokość 26. Czekam na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ekspertem nie jestem, ale śmierdzi mi to jakąś pół-estradówką. Będzie widać więcej, jak ściągniesz maskownice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon10 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ekspertem nie jestem, ale śmierdzi mi to jakąś pół-estradówką. Będzie widać więcej, jak ściągniesz maskownice a ile taka poł-estradówka jest warta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...