Saitek22 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam problem przy zdejmowaniu czapki z mojego procka, strasznie mi się pobrudził pasta. Czy mogę go umyć pod gorąca wodą z mydłem i szczoteczka. Nie zaszkodzi mu to. Pasta jest trudno czyszcząca bo ta jakiś bubel od titana srebrne i mażące. W poniedziałek zakładam nowe chłodzenie i chce mieć wszystko przygotowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Polecam spróbować czymś na spirytusie, ja zwykle używam tego, tyle, że w dużym opakowaniu (300ml) i sprawdza się idealnie ;). Edytowane 2 Listopada 2008 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 No tak ale jak mowie ta pasta nie chce nawet schodzi pod wpływem acetonu, mocno się wżera. Ciepła woda ja myje ale czy mogę procka umyć dziś o 22 i jutro o 12 go zamontować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...