BlackWater Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam 2200zł przeznaczone na sprzęt nagłaśniający. Proszę byście mi doradzili co kupić w tej cenie. Sprzęt będzie podłączony do laptopa z dźwiękówką E-MU 0202. Słuchał będę każdego rodzaju muzyki, dlatego musi to być coś uniwersalnego. Będzie też używany w różnych sytuacjach i w różnych miejscach. Nie tylko do odsłuchiwania przeze mnie w jednym pomieszczeniu, ale także na domówkach itp. (być może w bardziej ekstremalnych sytuacjach także na świeżym powietrzu ;P). Z tych też względów ważna jest dla mnie zrównoważenie jakości dźwięku z możliwie dużą mocą. Wiadomo, że kupując z drugiej ręki można dostać coś okazyjnie. Więc taka forma zakupu interesuje mnie jak najbardziej. Bardzo proszę o pomoc. P.S. DIY także wchodzą w grę jeśli możecie polecić coś naprawdę dobrego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja bym Ci radził najpierw pomyśleć czy nie dublujesz tematu... Podpowiem--> na górze tego działu są przyklejone tematy, a wśród nich Kolumny, wzmacniacze, CD - wszystko o audio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...