Skocz do zawartości
Graver

Monitor Lcd Do 700-800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Otóż chciałbym się dowiedzieć jakie monitory LCD są obecnie trendy lub jazzy:P A tak na poważnie. Szukam monitora do gier i filmów. Cena tak myślę, że maksymalnie 800zł (oczywiście jeśli coś ew. dużo lepszego za 830 to nie ma problemu). Podawajcie swoje propozycje. Monitor myślę ze 19, 20 lub 21".

Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pytania, panoramiczny czy nie? Tylko panoramiczny. Mam CTRa normalnego i coraz częściej trafiam na strony WWW przystosowane do monitorów panoramicznych, gdzie na zwykłych te strony się po prostu nie mieszczą...

Edytowane przez binio21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy w LG W2252V-PF nie uświadczę smużenia podczas szybkich gier akcji (gram głównie w FPS online)

EDIT: słyszałem jeszcze, że monitory LCD od LG się "szybko psują", w sklepie komputerowym polecano mi ASUSy, ile w tym prawdy?

Edytowane przez Damiano69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiecie o takim monitorze ??

Samsung SMT200

Producent Samsung

Przekątna (cale) 20"

Rozdzielczość 1680x1050

Matryca TFT/TN

Format 16:10

Kontrast 20000:1

Jasność 300 cd/m2

Czas reakcji 2 ms

Kąt widzenia (poziom) 170°

Kąt widzenia (pion) 160°

Rozmiar plamki bd

Złącza 15-pin D-Sub, DVI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego LG to kumpel go ma i monitor jeśli chodzi o jakość obrazu to jest bardzo dobry jak wszystkie dziś w tej cenie zresztą, ale jakość jego wykonania i wygląd tego monitora mi osobiście się nie podobają. Co do Samsunga SMT200 to oglądałem go niedawno w media expert i jest piękny, naprawdę ładny monitorek, nie miałem co prawda okazji zobaczyć jakości obrazu ale pewnie nie będzie gorsza a nawet pewnie trochę lepsza niż na moim samsungu sm2032bw który ma bardzo dobry obraz.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi