pawel2910 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Cześć mam takie pytanie jak sprawdzić datę produkcji po numerze seryjnym MSI p35 platinum ? Bo chciałbym kupić używaną ale właściciel nie wie jak to sprawdzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Po pierwsze nie ten dział. Po 2 napisz mi numerek seryjny, to Ci powiem. Przy czym data produkcji wcale nie oznacza, że w tym miesiącu sprzęt trafił do właściciela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Po pierwsze nie ten dział. Po 2 napisz mi numerek seryjny, to Ci powiem. Przy czym data produkcji wcale nie oznacza, że w tym miesiącu sprzęt trafił do właściciela. ble ble ble ;) co Ty w MSI pracujesz ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 W SN jest przewaznie wbita data , nie trzeba tam pracowac. Po tym miedzy innymi sprawdza sie czy mobo ma jeszcze gware. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Kazdy numer s/n P35 Platinum zaczyna sie od .... 601-7345-010KxxXX.... gdzie K oznacza fabryke, xx oznacza rok produkcji a XX miesiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2910 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Właściciel tej płyty napisał mi takie coś: 0019D BB08 E11 jeszcze mi powiedział : jeszcze jest 2 naklejka z zaznaczonym pisakiem kropkami na datach 05- 2008 to może być to ? Edytowane 2 Listopada 2008 przez pawel2910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Odpowiedz masz post wyżej ;) ble ble ble ;) co Ty w MSI pracujesz ? :]Nie skojarzyłem na początku, że to Ty :P Edytowane 2 Listopada 2008 przez Kean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 tylko cii.... xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...