misieek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam! Ostatnio kupiłem dwa laptopy. W jedym mam HD3470 a w drugim HD3200. Zauważyłem że to jest to samo i róźni się tylko taktowaniem. Jak mogę podkręcić taktowanie rdzenia w HD3200? AtiTrayTools wykrywa błędnie takty i nie reaguje na ich zmiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 http://forum.purepc.pl/Ati-f52/Ati-Hd3200-...ie-t279879.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie ma tam nic na temat podkrecania karty w lapku, bo w biosie nie mam takiej opcji a najnowsze (nawet beta) ATT nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 PowerStrip wykrywa poprawnie taktowania, zmieniam, ale system na zmiany nie reaguje. Nadal twardo 500MHz na GPU. Przy nowszych sterownikach do grafiki AtiTrayTools restartuje lapka. w AtiTool nie ma możliwości zmiany MHz, podobni jak w rivatunner. Jakies pomysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...