symbiont Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Mam takie male pytanko. Mianowicie co sadzicie o Cooper Shimie, jest to super sprawa czy moze zbendny gadzet. Nie wiem czy przeznaczyc te 25 zl na lepszy cooler albo wlasnie kupic Shima... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Mam takie male pytanko. Mianowicie co sadzicie o Cooper Shimie, jest to super sprawa czy moze zbendny gadzet. Nie wiem czy przeznaczyc te 25 zl na lepszy cooler albo wlasnie kupic Shima... :? ten temat był już poruszany. poszukaj temperaturka trochę spada; a najważniejsze że jądra procesora nie ukruszysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Mam takie male pytanko. Mianowicie co sadzicie o Cooper Shimie, jest to super sprawa czy moze zbendny gadzet. Nie wiem czy przeznaczyc te 25 zl na lepszy cooler albo wlasnie kupic Shima... :? Jeśli masz wc albo zamierzasz takowy zrobić to na pewno wtedy jest on niezbędny. W sumie jak często zdejmujesz radiator to raczej teżby się przydał. A koszt to nie żadne 25 PLN tylko 18 w 4 maxie, albo na Allegro. A zbędny to on na pewno nei jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 to całkiem niezla rzecz,goraco polecam kupno.U mnie temperaturka spadla o jakeis 3 stopnie!!!To chyba całkiem niezle! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Temperaturke obniza minimalnie ale najwazniejsze, ze chroni rdzen procesora przed ukruszeniem. Jesli masz drogiego proca ( 300 zl lub wiecej ) to warto doinwestowac te kilkanascie zl i nie martwic sie, ze podczas zakladania nowego coolera albo zmiany pasty uszkodzisz rdzen i bedziesz mial po procu :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 mam co prawda durona 1000 ale miomo wszystko sobie kupie dzieki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...