Boxster Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Prince Of Persia Wings Of Fury F-29 Retaliator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 civilizacja 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Prince Of Persia Wings Of Fury F-29 Retaliator 1648475[/snapback] Nie ma jak klasyka, chyba ze masz na mysli SoT albo WW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 no ba że ma na myśli zwykłą, pierwszą część gry, prawda? ;] Ja tam w to grałem na swoim pierwszym kompie ;]a jeszcze exhumed czy jak to sie zwie przeszedłem na pc w '99 albo '98 świetna gierca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 oczywiscie Q3A, w koncu zaplacilem za to kiedys tyle kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 fifa 2006 demo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mess by pozamiatal i po co to wszystko ;] a co do tematu to Q3 u mnie najstarszy ;] 1648127[/snapback] true true.... to moze mess na specta ;P a my sobie pogramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Rampart Transport Tycoon Deluxe UFO Enemy Unknown B) Edytowane 15 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 De lux;Sky jump od 1996 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Teraz Larry 7, ale do niedawna miałem paczkę bardzo strych gier, w które grałem jeszcze jako pięciolatek, na poczciwym 486. ;-) To były czasy... :) Grało się wtedy w Test drive 3, Stunts, Commandor Keen, Sokobana i wiele innych... :rolleyes: Teraz już się takich gier nie robi... :( Edytowane 15 Września 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 zdecydowania, pierwsza, niesmiertelna, niezniszczalna i wypasiona .... civilizacja :D mam ja od czasow 486 jeszcze z podstawowki a to juz lat z 10 ;P jak nie lepiej. jakby sie czlowiek przylozyl to i save stare by sie znalazly hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 u mnie najstarszy jest q3 :) jak go zainstalowałem ze 3 lata temu to dalej jest ten sam nigdy nie przinstalowywany nawet jak dysk formatowałe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Niech pomyślę - chyba Trtansport Tycoon Deluxe mam najstarszy - nie licząc emulatorów, bo na mame na przykład mam gry zdaje się z lat 70tych - ale głowy nie dam... W Boulderdasha czasem jeszcze popykam - dla mnie nieśmiertelna gra, dalej mi się podoba, no i Arkanoid... Ale ostatnie pół roku prawie nie grałem, kiedyś każda gierka cieszyła i spędzało się przed nią długie godziny - a teraz musi być coś specjalnego, żeby w ogóle się przysiąść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja tam sentymentem pałam do: Monkey Island - nic nie pobije tego humoru :) MI 2 Indiana Jones and the fate of Atlantis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Diablo - klasyk heh a ja wciaz giercuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Stary poczciwy Quake wraz z młodszymi braćmi Q2 i Q3 (Rodzina musi trzymać się razem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Doom2 :) No jeszcze Q3, ktory odkazd zostal zainstalowany jest do dzis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 chwilowo najstarsza jaką udało mi sie znalezc to Heavy Metal - 1989 ale ulubiona ostatnio to The Incredible Machine z 1991 ciekawe czemu nikt nie zrobi tej gierki w nowym wydaniu mysle ze dzis tez by sie spodobala... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Gothic 2 genialny wprost RPG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 NFS 2, jeszcze nie tak dawno lubiałem bawic sie w żyłowanie czasów na North country.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Z takich najstarszych na hdd to chyba bedzie Pong :wink: Lata 70, ale nie wiem dokladnie ktory rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlf0n Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Civilization II :P Kocham ja .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Resident Evil1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Na moim dysku teraz najstarsza gra to Quake III :wink:. Ale w jaka gralem, hm to pewnie SKyjump :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Slam Tilt na WinUAE - będzie już 5 lat, a z piecowych to unreal tournament - jak nie 1ka do 2003, a teraz 2004 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Transport Tycoon Deluxe PL :) UT 99 :) Zawsze beda na dysku !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Aktualnie - Q3Arena. Ogólnie: TTDeluxe oraz UFO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 u mnie;] - Lotus 3 - 1993? - Robinsons Requiem © Silmarils - 1994 - Slipstream 5000 - o ile sie nie myle tez 1994 - Syndicate - 1997? ;] czasem odpalam te gierki i na nowo sie w nie wciagam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 q3 i wsio jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...