amoniak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ciekawe czy ktos z was to jeszcze pamieta (?) -> 415 KB -> UGH! ...Ja pamiętam i mam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 no ludzie chyba czesc to sciemnia, bo cos mi sie wierzyc nie chce ze all trzymaja na hdd invadera, to ja zaraz napisze ze mam automat z asteroids w pokoju ;P atm mam i gram w civilization i panzer general 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Colonization - jest to jedyna strategia turowa która mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 kag nie musisz wierzyc. Za 10 lat sam bedziesz trzymal takie starocie jak Q3 cyz w co tam grasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja mam AŻ 2 gry zainstalowane :D Najstarszą jest Deluxe Ski Jumping :mrgreen:DSJ starą grą :!: :!: :!: ma moze ze 3-4 lata :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja mam AŻ 2 gry zainstalowane :D Najstarszą jest Deluxe Ski Jumping :mrgreen:DSJ starą grą :!: :!: :!: ma moze ze 3-4 lata :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 zapomnialem o dina blaster i cannon fodder;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 "Chuck Yeager" taka gierka Electronic Arts z 1992 roku, niby symulator samolotu myśliwskiego :) Pamiętam... godzinami w to grałem, walki powietrzne rlz! Co prawda grafika taka że trzeba mieć dużą wyobraźnię ale co tam... Chuck the best jest :DPopieram mam taka sama ( niedawno zciagnelem :) ) i Actua Soccer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 mnie nikt nieprzebije - STUNTS :P 8) Też mam, Pirates Gold, Elite, Froniter, Frontier The First Encounters - to były gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 kag nie musisz wierzyc. Za 10 lat sam bedziesz trzymal takie starocie jak Q3 cyz w co tam grasz. ee nie o to mi chodzilo ;] po prostu nie spodziewalem sie ze tak duzo osob grajacych w starsze gry siedzi na tym forum :D , ja sam zaczynalem granie od asteroids i invadera w salonie wiec jak dla mnie wszystko w normie 8) ps. specjalnie na ta okazje zmiana avatara ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 UFO Enemy Unknown :) to jest gierka niestety na 2000 nie dziala musze grac na win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 hehe a ja mam DOOMA 1, Wolfenstein, prehistorik, UGH i taka bardzo stara giera jeszcze z mojego XT nazywa sie bodajże "gato1" jest to symulator łodzi podwodnej, jak na czasy XT to chyba ciekawa ma aż 4 kolory a mianowicie różowy niebieski czarny i biały , przebije mnie ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ano przebije - ty masz gierki z grafika na CGA, a ja herca :D pod lozkiem mam to co w podpisie - soft dos 3.30, win 1.01, giery: prnce of persia, alley cat itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Wszystkie przygopdowki sierry :) Police Quest 1 z 87 :) No i duuuzo gierek na atari XE 65 i inne... Powiem tak-chociaz zyje od 86 (atari 87/88 :) ) to chcialmby sie urodzic tak w latach 60... Co tu duzo mowic te czasy juz nie wroca :[. A teraz sobie przypominam Supaplexa :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 DynaBlaster r0x ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Kret - i ta grafaaaa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 a ja mam stosunkowo nową ale też nieśmiertelną - herosi III (shadow of death) 8) rev. IV sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 sensible soccer bo emulowanych gierek z atarynki nie liczę ps. dlaczego w ss nie ma gry po sieci??? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ano przebije - ty masz gierki z grafika na CGA, a ja herca :D pod lozkiem mam to co w podpisie - soft dos 3.30, win 1.01, giery: prnce of persia, alley cat itp. hmm a co powiesz na Electrobody(cos jak robocop) i Jill of the jungle (zaglebista gierka z blondyną w roli głownej) co do sprzętu to ciem bijem bo mam 8086 640Kb ramu hdd 11MB Segate co do grafki nie jestem pewien wiem tylko ze test drive chodzi na tym tak samo jakbys zapuscil na p100 z jakiąś 2Mb kartą q3 arena(o ile wogóle by to poszło)zeby bylo smieszniej na karcie graf ma jakies dwa gniazda typu chinch(composite jak kto woli) no i orginalna beżowa(chyba byla biala, nie ejstem w stanie stwierdzic)klawa firmy Intec ,aaa i ram nie mam w osobnych kosicah tylko chyba ze 30 scalaków na płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja dożucam settlers I na dysku i po spakowaniu 1.44 MB pełny wypas grafika vga z opcją svga, a na dysku na Mazovi(XT) diggera, cos z kotami, gp1, jakieś skakanie ptakiem po kostkach, arkanoid,szachy i inne pierdy.(chyba DIR'a-2 ale to taki wirusek) z gierek na spectruma chyba się nic nie uchowało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 8O A JA NIE MAM ŻADNEJ GRY ZAINSTALOWANEJ 8O :oops: uwierzycie :arrow: :arrow: nie liczę tego co jest w Windows :lol: miłego grania wszystkim życze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 witam mozna proscic o gre dyna blaster na maila uki4@tlen.pl dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Electrobody ROX :) gralo sie gralo oj gralo :). Hehe wczoraj wlaczylem 1 w nocy "na szybkiego" River Raid i skonczylem o 6 gdzies :twisted: :>. To sie nazywa wciagajaca gra:), pewnioe gralbym dalej ale musialem isc do budy :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 dyna blaster nie chce mi chodzidz mam xp i czarny obraz jak uruchomie gre why?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 U mnie NFS 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Stunts, Mario, Delux Ski Jumping, Max Payne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 moja najstarsza giera to bomber w akcesoriach .... :D nigdy wnai nie gralem bo to jest okropne poje...ale co ja tak tu mowie to jest po prostu jednym slowem gowno :D :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 U mnie NFS 1 :) Mam oryginal :P Ale i tak najlepsza 4 a z symulatorow to 5 :) no i Grand turismo 2 na PS'a tez roxik :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hehe a u mnie jedyna "starsza" to ultima online, chociaz wcale nie jest taka zakurzona :> ... a potem to tylko dark age of camelot, a ta to znowu ma moze z roczek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Heh, większość wymienionych tytułów mam na płytkach. Ze staroci na dysku mam pasjansa (wiekowa gra!!) oraz nieśmiertelnego kłejka III (nie mam czasu grać)Heh, większość wymienionych tytułów mam na płytkach. Ze staroci na dysku mam pasjansa (wiekowa gra!!) oraz nieśmiertelnego kłejka III (nie mam czasu grać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...