kabull Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mam na dysku chyba natrudniejszą giercę Nethack wersja 1.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Moja najstarsza to QUAKE 1 :twisted: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 u mnie najstarsza to chyba DSJ :P 2000r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Moja najstarsza gra na dysku to SUPLEX ;) Stara ale jara i fajna gierka :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A ja nie mam zadnej gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Quake II - zajmuje u mnie 1,5gb :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Gurnik demo -> 1987 :D to jest gra :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Counter-Strike ;P tylko tą gre mam na dysku ;) dlatego tez nie potrzebuje innej karty graficznej niz ta ktora mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 PONG ! i lezycie :] pierwszy gejm ewer a tak poza tym jako ze lubie wspominac stare dobre czasy to mam jakies 600mb innych gierek z lat swietnosci poczciwych 386 i 486 :] PoP 1&2, Flasback, Street Fighter2, Rick Dangerous 2 RULEZ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 UGH- nie wiem z ktorego roku ale na pewno stara. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 @harry a nie SUPAPLEX? bo nazwa podobna , wiek tysh a i gra wyrabana w kosmos ;) a co do topicu to i tak narazie nie gram ale diablo2 mam na hdd;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Call of duty a tak powaznie : River Raid - najlepsza, epoka Atari niestety bezpowrotnie odeszla :wink:, kiedy to bylismy mlodzi i piekni, a teraz jestem tylko piekny. Gral kto w seksmisje ? :D Zajmowala cala kasete :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Moja najstarsza gra na dysku to SUPLEX ;) Stara ale jara i fajna gierka :D Pozdrawiam Harry :) SUPAPLEX gwoli scislosci teraz nie mam zadnych gier ale najstarsza w jaka gralem na kompie to hmm nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a tak powaznie : River Raid - najlepsza, epoka Atari niestety bezpowrotnie odeszla :wink:, kiedy to bylismy mlodzi i piekni, a teraz jestem tylko piekny. tutaj musze przyznac racje :] ah te dlugie wieczory z River Raid'em, najgorzej bylo jak za ktoryms tam mostem juz FUEL'i :] malo bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 A ja posiadam Sokaban'a (Paczki) z 1984r. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 fallout 2 w ktorego gram a gdzies jeszcze mam wiecej staroci - naprawde starych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Sorki rout i graham, to gra to jednak SUPAPLEX, ale folder sie nazywa suplex wiec tak napisalem, a w folderze nazywa sie supaplex ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ugh i Dune2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ja mam montezume jeszcze z atari kiedys sie w to gralo tak swoja droga to nie ma juz tak wciagajacych gier jak kiedys w ktore mozna bylo grac i grac i sie nie nudzily. Graficznie to byla tragedia ale te gry mialy w sobi to cos czego brakuje terazniejszym grom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Najstarsza gra . Niech sie zastanowie. Prawdopodobnie jest nią wspaniały Jagged Alliance :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 warcraft 3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://csr.oli.tudelft.nl/ondervereniging/.../xtc/flash.html fajny remix starych gierek, looknijcie - wracaja wspomnienia .. sega,pegasus... jakies old gb... heh imo interesujacy pomysl na takie coś .. pewnie ponad polowa gier bedzie wam znana z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Wolfenstein 3d :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Hehe fajny ten remix ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Bedzie chodzic River Raid pod XP :?: Jak tak, to skad moge zassac :?: Fajnie byloby znow w to pograc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Moja najstarsza gierka to z tego co pamietam to >vermeer <jeszcze lata '80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Diablo II: LoD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Panzer General, ostatnio znow go sobie 'przeszedlem' :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Wuahahah, wygrales ! 1,5 roczny watek wykopac aby powiedziec jedno slowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Settlers 1 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...