michalksm Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam, mam problem z zainstalowaniem Windowsa XP na laptopie Samsung r560. Dowiedzialem sie ze trzeba dograc do plyty sterowniki specjalnie do tego laptopa... ale i tu jest ten problem bo nie mam zielonego pojecia skad te stert pobrac . Chyba ze nie mam racji i w jakis inny sposob trzeba to zrobic. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Witam, mam problem z zainstalowaniem Windowsa XP na laptopie Samsung r560. Dowiedzialem sie ze trzeba dograc do plyty sterowniki specjalnie do tego laptopa... ale i tu jest ten problem bo nie mam zielonego pojecia skad te stert pobrac . Chyba ze nie mam racji i w jakis inny sposob trzeba to zrobic. Prosze o pomoc. Pierwsze problemy możesz mieć z dyskiem wystarczy pobrać sterowniki do chipsetu ze strony intela i zintegrować je z pomocą nLite z instalką Windowsa XP Następne sterowniki musisz sobie sam skombinować czyli grafika, sieć eth i wifi, k.muzyczna EDIT Tutaj masz sterowniki do XP http://www.samsung.com/pl/support/download..._ia_cd=05010400 Edytowane 3 Listopada 2008 przez blacklio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poadi Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 to nie jest rozwiązanie bo czasem zmiana obrazu powoduje to, że klucz nie działa proponuję przestawienie jednej opcji w biose, ta opcja przełącza obsługę dysku na ide, po tym zabiegu instalator bez problemu wykrywa dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie zawsze ta opcja jest dostępna, nieraz trzeba zaktualizować bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hill70 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 to nie jest rozwiązanie bo czasem zmiana obrazu powoduje to, że klucz nie działa proponuję przestawienie jednej opcji w biose, ta opcja przełącza obsługę dysku na ide, po tym zabiegu instalator bez problemu wykrywa dysk Klucz nie działa??? Wykrywa dysk, to prawda ale już go na SATA ciężko przełączyć i pozbywamy się kilku zwiazanych z tym "udogodnień" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaidenFox Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam mam pytanie; nie chce zaczynać nowego tematu a ze gadacie o Samsungu R560 chciałem się zapytać czy nie macie problemu z "upadającą" klawiaturą. Ponieważ mam sytuacje gdzie klawiatura lekko się ugina po wciśnięciu przycisku z lewej strony nie miałem czegoś takiego w poprzednich modelach ale wiem ze niekiedy jest to po prostu normalne. Będę wdzięczny za odpowiedz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...