tomii Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Mam płytę gigabyte m51gm i kupiłem do niej procka athlon x2 4850E. Wgrałem najnowszy bios 16a. I mimo że mój procek widnieje na liście obsługiwanych procków to płyta wykrywa go jako AMD processor unknown model. Jaka może być tego przyczyna? Co zrobić aby go wykryło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Nic nie poradzisz na to że producent walnął wałka z biosem... Praktycznie poza biosem nie da się nic zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 a nie ma możliwości aby to procek był delikatnie uszkodzony tzn wszystko działa poprawnie ale nie wykrywa modelu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie ma takiej możliwości. Wina biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...