BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Sorry za pytanie, ale kurde już nie mam pomysłu jak to wszystko skonfigurować. Mam bezprzewodową kartę sieciową na USB. Chcę, aby komputer, do którego podłączone jest stałe łącze udostępniał internet przez tą właśnie kartę dla laptopa (działał jako host). Jak mam to wszystko skonfigurować aby działało tak jak powinno ? Karta na USB to Bluetake BW100, lapek Lenovo T60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.pcworld.pl/artykuly/40671/Polaczenie.ad.hoc.html tutaj masz poradnik ale to będzie tylko dla jednego komputera, jak chcesz dusotepniać dla wielu komputerów jestes zmuszony do zakupu routerka z AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dzięki. Sprawdzę jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Ok udało mi się skonfigurwać sieć ad hoc. Teraz problem innej natury - jak kuźwa udostępnić na lapku internet ? :P Edytowane 8 Listopada 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...