Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mianowicie jestem posiadaczem odtwarzacza mp3 marki Packard Bell model AudioKey Max 2gb.

Wszystko do czasu było dobrze ( kupiłem po okazyjnej cenie od kumpla), jednak mp3ójka zaczyna wariować, i to bardzo.

Zaczęło się wszystko jakoś tak 2 tygodnie temu, gdy stare słuchawki mi padły, więc podłączyłem jakieś Panasonica.

O dziwo dźwięk był o wiele czystszy, jednak ku mojemu zaskoczeniu empetrójka się "rozładowała" po 15min słuchania.

Pomyślałem, że to wina ładowania po czym wróciłem do domu, podłączyłem pod USB ( odtwarzacz ładuje się przez gniazdo USB) i wszystko hulało.

Zostawiłem kompa na całą noc, rano empetrójka była już świerzutka.

Jednak znów padła, po 2 minutach słuchania.

Było to dla mnie duże zaskoczenie, iż rozładowanie nie wchodziło w grę.

Stwierdziłem, że coś jest nie tak i podłączyłem znów do USB

Komp wczytał ją dopiero po parunastu minutach, i zaczęło się ładowanie>

I znów ten sam problem po odłączeniu z USB, padła po 2 minutach.

Oddałem ją kumplowi żeby coś poradził, jednak On twierdzi, że gdzies posiał wszystko do niej,a ja ze względu na długą znajomość nie będę mu robił żadnych problemów.

Prosze teraz o radę?

Co może być nie tak?

Co moge w takim wypadku zrobić? Jest gdziekolwiek serwis, w którym naprawiają odtwarzacze mp3?

Jaki może być tego koszt?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi