Mieszku Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam Mianowicie jestem posiadaczem odtwarzacza mp3 marki Packard Bell model AudioKey Max 2gb. Wszystko do czasu było dobrze ( kupiłem po okazyjnej cenie od kumpla), jednak mp3ójka zaczyna wariować, i to bardzo. Zaczęło się wszystko jakoś tak 2 tygodnie temu, gdy stare słuchawki mi padły, więc podłączyłem jakieś Panasonica. O dziwo dźwięk był o wiele czystszy, jednak ku mojemu zaskoczeniu empetrójka się "rozładowała" po 15min słuchania. Pomyślałem, że to wina ładowania po czym wróciłem do domu, podłączyłem pod USB ( odtwarzacz ładuje się przez gniazdo USB) i wszystko hulało. Zostawiłem kompa na całą noc, rano empetrójka była już świerzutka. Jednak znów padła, po 2 minutach słuchania. Było to dla mnie duże zaskoczenie, iż rozładowanie nie wchodziło w grę. Stwierdziłem, że coś jest nie tak i podłączyłem znów do USB Komp wczytał ją dopiero po parunastu minutach, i zaczęło się ładowanie> I znów ten sam problem po odłączeniu z USB, padła po 2 minutach. Oddałem ją kumplowi żeby coś poradził, jednak On twierdzi, że gdzies posiał wszystko do niej,a ja ze względu na długą znajomość nie będę mu robił żadnych problemów. Prosze teraz o radę? Co może być nie tak? Co moge w takim wypadku zrobić? Jest gdziekolwiek serwis, w którym naprawiają odtwarzacze mp3? Jaki może być tego koszt? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...