kziel1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 czy przy aktualnym sposobie sciagania z rapidshare (brak hasla, max15minczekanie) sa programy umozliwiajace sciaganie duzej ilosci partow (w sensie wklejam i zapominam)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 niestety.. nawet jak sie łączysz przez proxy to RAPID jest cwańszy ;) podobno tylko jest coś takiego dla Neostrady ze wzgledu na dynamiczne IP jakie przydziela ale nie wiem dokładnie tylko słyszałem na miescie kiedys ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekH1964 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak. Jest programik. USDownloader. Tam ustawiasz mu w opjach (sprobuj ponownie po...(tu ilosc minut)) np i wrzucasz w kolejke wszyskie linki jak leci. i idziesz w kimacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 probuje sciagnac usdownloaderem i mi wyswietla can't find url to code image. i co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 zaktualizowalem usdownloadera i nic. poda ktos link do dzialajacego na aktualnym rapidzie albo jakiegos plugina? (podkreslam, ze free user i stale ip) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Jw. - jDownloader pisany w Javie - ściąga bez problemu -> na necie jest pełno porad jak to konfigurować itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 zaktualizowalem usdownloadera i nic. poda ktos link do dzialajacego na aktualnym rapidzie albo jakiegos plugina? (podkreslam, ze free user i stale ip) Moja wersja USDownloader - wrzucałem w październiku.. u mnie śmiga bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Zauważyłem, że po ściągnięciu z rapida 3-4 partów w danym dniu później download zaczyna falować czyli ściąga - przerywa - ściąga itd. coraz wolniej i nie pomaga zmienne IP czyszczenie ciastek, zmiana systemu operacyjnego. Na wykresie aktywności to dobrze widać jakbym się co dwie sekundy rozłączał. Czyżby rapid banował na pewien okres daną pulę ip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...