PabloWRz Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Kupilem sobie dysk Segate 500GB 7200.11 i mam zworke zalozona na dysku pisze ze gdy jest zalozona to cos tam do 1.5gb/s chyba ogranicza szybkosc czy cos takiego mam ja sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Jak masz plyte ktora obsluguje SATA2 to wyciagnij ta zworke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 moja plyta to asus m2n4-sli obsluguje sata2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A ciężko ci poszukać ???? http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...73&katid=59 Jak wól stoi sata II o zworce tez coś tam pisze :D tylko ty nie szukałeś . Jak masz sata 1(Płyta główna) i masz problemy współpracy płyty głównej z dyskiem to zostawiasz zworkę , jak nie ma problemów to wyjmujesz i masz transfer sata 2 (szybszy) . Temat do zamknięcia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 masz transfer sata 2 (szybszy) . Pisz tak dalej.... 2 krotnego przyspieszenia Bursta nie ma srednio jest 50% ktorego i tak to jest nie do odczucia... Odczyt liniowy dysku sie nie zmieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 a ty kup okulary - napisal wyraznie transfer sata 2 - w nawiasie szybszy bo jest szybszy(ale nie napisane ze dwa razy) - interfejsowo 2 razy szybciej a praktyka to zawsze praktyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 A tak suma sumarum to po co taki temat. Wałkowane było wielokrotnie, dodatkowo jest osobny topic o dyskach serii 11. Do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...