Drusek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Otóż zmieniłem ostatnio grafę i ram i zamiast sprzedawać stare gdzieś na allegro postanowiłem dokupić jeszcze płytę, procka i zasilacz i złożyć kompa rodzince (głównie młodszemu bratu) Teraz rozważam 2 opcje: 1. wychacze gdzieś Asusa p5b Deluxe dla siebie a im dam moją starą P5b (nie deluxe) 2. kupię jakąś tanią płytę tak żeby po prostu to wszystko chodziło. Procek e6300, RAM 2x1GB Geil 4-4-4-12 (2.1V zalecane przez producenta więc najlepiej żeby płyta też tyle pozwalała dać), grafika PCI-E nVidia Galaxy 7900GS Zalman (ale to chyba nie ma znaczenia), zasilacz wziąłem Chieftec'a 410W. Nie zamierzam nic podkręcać - wszystko będzie chodziło na ustawieniach fabrycznych. I tu pojawia się pytanie co by można kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Gigabyte dobre i tanie płyty robi ;) GIGABYTE GA-P31-S3G GIGABYTE GA-P31-ES3G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 kubace w tej cenie ma lepsze (bo to wyzszy model) EP31-DS3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...