mefisto21 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Jak sie wygłupie to mówi sie trudno :) W bechmarkach testuje pixel shaders vertex shaders HDR itp i nie ma problemu z efektami i ładnie to wyglada , sprawdzalem rozne sterowniki i nic to nie dalo , a w paru grach w ktore gralem i pamietam jak wygladaly to juz tak ladnie nie wygladają:( , np death space wyglada brzydko teksturowo i nie ma poświaty takiej a fallout 3 juz mi sie nie odpala i wyskakuje komunikat taki - Failet to initialize renderer Hardware T&L required but not supportet by adapter - ostatnio ja podkrecalem czy bym cos przepalil ,mozliwe to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Hmm mozliwe jak przyjaralem mojego 2900pro to tez zaczal pokazywac dziwne efekty w grach dx10, zniknal efekt rozmycia przy uzywaniu knight speeda w kotorze itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 ups to se wydajność zwiekszyłem tym podkrecaniem , kurna i chyba po karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A reinstal systemu robiles ? Moze reset biosu na wypadek jakby cos sie tam poprzestawialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 windowsa od nowa wgralem , bios tez wgrywalem i to samo nadal, chyba teraz karta jest wykrojona z lekka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...