mate76 Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cześć, Mam parę sztuk pamięci XtremeDDR 400MHz 256MB - ręcznie dobierane Samsungi B3 - z radiatorem w kolorze czerwonym, srebrnym, fioletowym, niebieskim Jakby kogoś interesowało to proszę dać znać. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Cześć, Mam parę sztuk pamięci XtremeDDR 400MHz 256MB - ręcznie dobierane Samsungi B3 - z radiatorem w kolorze czerwonym, srebrnym, fioletowym, niebieskim Jakby kogoś interesowało to proszę dać znać. Pozdrawiam, Mateusz a może jakaś cena :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 a może jakaś cena :D Nie chcę przeginać, w związku z tym kontakt na priva. mate76@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...