wojooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Tak jak w temacie ... szukam zasilacza bardzo cichego pod moja specyfikacje :) Zalezy mi na odpinanych kablach Cena do 410zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=10352 najtaniej chyba to , ale nie wiem jak z głośnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 a co myslicie o Corsair CMPSU-750TXEU ?? cholera ... ten corsair nie ma odpinanych kabli :/ moze OCZ ModXStream Pro 700W modular SLI PSU ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 co ten zasilacz ma "napedzac" bo cos mi sie wydaje ze przesadzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 To co mam w sygnaturze ... e6600 (niedlugo q9550), ati radeon 4870x2, WC, 5 wiatrakow 120mm , HDD, DVD itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 A ja polecam TAGANA ;) wg. mnie to jest ekstaklasa ;P sam mam takiego w budzie ;) TAGAN Tg700-bz Albo zalman ;) ponoć zasilacze dobre robią: ZALMAN Zm750-hp PS.Ładny sprzęcior będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 super , extra ale cena zdecydowanie za wysoka ... nie chcialbym przekroczyc 410zł☻ ale chyba wybralem tego OCZ :) jak nie bedzie pasowla mam mozliwosc oddania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) O kurcze sory nie doczytałem ;P Ale znalazłem coś takiego jeszcze Coolermaster - Silent Pro M700 Edytowane 4 Listopada 2008 przez kubace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...