durczyn Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Was : ) Moi drodzy, temat nie dotyczy moddingu ale tylko Wy możecie mi pomóc. Otóż rozdarł mi się taki dywanik gumowy jako jeden z kompletu. Dokładnie w samochodzie, przez otwór w tym miejscu cięgle mi przelatuje piach. Nowych nie opłąca sie kupować bo taki komplet to 375zł. Dywanik rozdarł sie tak ze zostawił takie paski, na które mozna klej położyć by złapał. Teraz moje pytanie, jaki klej byłby dobry do gumy, sklejenie gumy z gumą, lezy spokojnie w aucie, nie jest pod jakimś naciskiem czy innym takim. Potrzebuję tak "dokleić" z powrotem by mi piach niewłąził tylko przez otwor i nie jeździł po tapicerce. Dziękuje z góry za pomoc : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Was : ) Moi drodzy, temat nie dotyczy moddingu ale tylko Wy możecie mi pomóc. Otóż rozdarł mi się taki dywanik gumowy jako jeden z kompletu. Dokładnie w samochodzie, przez otwór w tym miejscu cięgle mi przelatuje piach. Nowych nie opłąca sie kupować bo taki komplet to 375zł. Dywanik rozdarł sie tak ze zostawił takie paski, na które mozna klej położyć by złapał. Teraz moje pytanie, jaki klej byłby dobry do gumy, sklejenie gumy z gumą, lezy spokojnie w aucie, nie jest pod jakimś naciskiem czy innym takim. Potrzebuję tak "dokleić" z powrotem by mi piach niewłąził tylko przez otwor i nie jeździł po tapicerce. Dziękuje z góry za pomoc : ) kup jakis miekki klej - np taki jakiego uzywaja szewcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Butapren ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Butapren lub coś do łatania dętek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A jak się będzie nazywał ten klej do przyczepiania luster do mebli ? Jak raz złapie to amon ra. Mam dwa fajne lustra z rozbiórki starych mebli bym sobie przyczepił na szafie jakoś sprytnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 spróbuję z butaprenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 W razie czego możesz dla wzmocnienia podkleić czymś (np. kawałek linoleum). A klej- Butapren. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 tylko przeczytaj instrukcję klejenia buteprenem.. bo jak zrobisz po swojemu to nici z tego będą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 tylko przeczytaj instrukcję klejenia buteprenem.. bo jak zrobisz po swojemu to nici z tego będą ;)Czyżby chodziło ci o konieczność odczekania przed złączeniem klejonych powierzchni? Czy może o konieczność wentylacji pomieszczenia :lol2: :lol2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 czytałem ze rozpuszczalnik musi odparować najpierw, jutro kupie, dostane w Leroy Merlin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 no ba, obok wikolu to najpopularniejszy klej na rynku, którego używały jeszcze nasze babcie... wszędzie go można kupić... Pigmej, trzeba by pół tubki wciągnąć żeby odczuć skutki butaprenu... lepiej daje silikon.. aż płuca bolą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...