vENiZE Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam, Przejrzałem chyba wszystko co się dało - i najtańsza aktualnie w sklepach to GB EP31. Jednak ja potrzebuję czegoś absolutnie budżetowego, ale na czym bym wyciągnął >3.6GHz (tymczasowa i tyle). Wszystkie bajery i dodatki bez znaczenia. Oczywiście używana jak najbardziej może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 (edytowane) bierej coś z wyprzedaży ;] 1. 2. itd... Edytowane 4 Listopada 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Nowe tanie: ASUS P5SD2-VM - na jakimś SiS'ie ale tania ASROCK WOLFDALE1333-D667 - Intel 945 ASROCK G31M-S - Intel g31 Chyba nawet tańsze od powyszych ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Na twoim miejscu brał bym p35 neo-f od msi , albo gigabyte na p31. Obydwie płyty bez problemu na tym procku powinny osiągnąć wartość 400mhz fsb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Gigabyte P31-DS3L :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzychxp Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Oczywiscie, ze popieram kolegów wyżej, jak dla mnie to nie ma co się zastanawiać tylko brać Gigabyte'a P31. 4 fazy zasilania i praktycznie sie nie grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...