Skocz do zawartości
Irek666

W grach na LANie wychodzi mi Windowsa, co robić POMÓŻCIE PLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Wychodzi mi zrozny gier i w roznych momentach kiedy gram na LANie nie wiem dlaczego tak sie robi. Prosze o jakies wskazówki.

nobel dla tego pana ;]

Ja to bym mu Jobla dal :P

Irek666, powiedz w jakich grach, co pisze, daj konfig kompa, ktorego masz directx, ktore wersje sterow itp.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzi mi zrozny gier i w roznych momentach kiedy gram na LANie nie wiem dlaczego tak sie robi. Prosze o jakies wskazówki.

nobel dla tego pana ;]

Ja to bym mu Jobla dal :P

Irek666, powiedz w jakich grach, co pisze, daj konfig kompa, ktorego masz directx, ktore wersje sterow itp.....

Pfeee a po co ? :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawa sprawa...

Ja bym radzil zmienic procesor bo na amd daja ci mniej niz pisza, wiesz?:P

Jezeli to zawiedzie to mam dobra wskazowke.

Zamien: ram, plyte glowna, karte graficzna, obudowe, karte sieciowa, wymien kable (najlepiej odrazu zarobione kup), wymien koledze drugiemu komputer, zainstaluj windowsa xp, spat<span style="color:red;">[ciach!]</span> gre, zmien zasilacz, zmien pc speaker, pomaluj obudowe na zolto i walnij jakis fajny srebrny napis. Bajersko bedzie jak na zewnetrznej stronie klapy od obudowy napiszesz markerem "i po co ch**u odsówasz klapem?".

Powinno pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawa sprawa...

Ja bym radzil zmienic procesor bo na amd daja ci mniej niz pisza, wiesz?:P

Jezeli to zawiedzie to mam dobra wskazowke.

Zamien: ram, plyte glowna, karte graficzna, obudowe, karte sieciowa, wymien kable (najlepiej odrazu zarobione kup), wymien koledze drugiemu komputer, zainstaluj windowsa xp, spatchuj gre, zmien zasilacz, zmien pc speaker, pomaluj obudowe na zolto i walnij jakis fajny srebrny napis. Bajersko bedzie jak na zewnetrznej stronie klapy od obudowy napiszesz markerem "i po co ch**u odsówasz klapem?".

Powinno pomoc.

Zmieniłem i działa :D

A tak na poważnie to sorry wszystkim za ten kretyński temat :oops:

Większość z was wie jak to jest jak się dostanie pierwszego kompa i to używanego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi