Skocz do zawartości
dymy

Odzież Do Biegania, Na Narty I Trochę Ciekawego Sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

po lidlu kolejna ciekawa oferta na tchibo.pl

jest trochę termoaktywnej i kolekcja zimowej oraz trochę fajnych gadżetów w teren.

przyznam że jakościowo ciuchy lepsze niż z lidla.

ciekawie wyglądają rakiety śnieżne bo u nas to naprawdę drogi sprzęt.

można znaleźć o nich pozytywną opinię na www.outdoorsmagic.com szukając tchibo i snow-shoes. te tanie nakładki z kolcami na buty też wyglądają ciekawie.

generalnie polecam przelookać całą ofertę zanim zniknie bo mikołajki i święta tuż tuż ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luzik ;)

sporo tam fajnych rzeczy dla aktywnych. te rękawice narciarskie z membraną za 50 zł czy bielizna z Coolmax'u całkiem okazyjna. do tego można dobrać coś z innych asortymentów. kolekcja bielizny Mitch & Co. (były projektant Adidasa) wygląda bardzo fajnie, a i w tych przecenach warto pogrzebać.

brałem od nich ostatnio Damską bluzę do biegania (na prezent) i przyznam, że jakość, wykonanie rewelacja - zdecydowanie powyżej Aldi czy Lidl i nawet chyba Kalenji (Decathlon).

jak ktoś coś wybierze to niech zrecenzuje pierwsze i późniejsze wrażenia, pzdr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja kontynuuję temat gdyby kogoś to interesowało :)

na http://www.bieliznatermoaktywna.pl jest przecena CRAFTa - chyba kończą z dystrybucją tej znakomitej skandynawskiej marki, więc warto skorzystać.

do tego jakieś 3-4 tyg temu w sieci Rossmann pojawiły się komplety bielizny termo produkowane przez Brubecka (znakomita profesjonalna bielizna). cena za komplet okazyjna, na allegro można jeszcze coś wyrwać pod hasłem Webster. sam wystawiłem 3 komplety bo są w naprawdę świetnej cenie - jak się nie sprzeda pójdą na upominki ;)

pzdr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi