dymy Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 po lidlu kolejna ciekawa oferta na tchibo.pl jest trochę termoaktywnej i kolekcja zimowej oraz trochę fajnych gadżetów w teren. przyznam że jakościowo ciuchy lepsze niż z lidla. ciekawie wyglądają rakiety śnieżne bo u nas to naprawdę drogi sprzęt. można znaleźć o nich pozytywną opinię na www.outdoorsmagic.com szukając tchibo i snow-shoes. te tanie nakładki z kolcami na buty też wyglądają ciekawie. generalnie polecam przelookać całą ofertę zanim zniknie bo mikołajki i święta tuż tuż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 na tchibo.pl na zimę znalazłem na przykład termos ze stali nierdzewnej, spieniacz do mleka, ew. kubek z podgrzewaczem ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) to słabo szukasz ;) przejrzyj jeszcze raz zawartość strony - jest podzielona na działy :D Edytowane 6 Listopada 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 zwracam honor:) szczerze mówiąc sądziłem, że chodzi o jakieś thibo, chibo, lub coś w tym stylu -> omyłka pisarska. a tymczasem faktycznie, miłe zaskoczenie :wink: pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 luzik ;) sporo tam fajnych rzeczy dla aktywnych. te rękawice narciarskie z membraną za 50 zł czy bielizna z Coolmax'u całkiem okazyjna. do tego można dobrać coś z innych asortymentów. kolekcja bielizny Mitch & Co. (były projektant Adidasa) wygląda bardzo fajnie, a i w tych przecenach warto pogrzebać. brałem od nich ostatnio Damską bluzę do biegania (na prezent) i przyznam, że jakość, wykonanie rewelacja - zdecydowanie powyżej Aldi czy Lidl i nawet chyba Kalenji (Decathlon). jak ktoś coś wybierze to niech zrecenzuje pierwsze i późniejsze wrażenia, pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 to ja kontynuuję temat gdyby kogoś to interesowało :) na http://www.bieliznatermoaktywna.pl jest przecena CRAFTa - chyba kończą z dystrybucją tej znakomitej skandynawskiej marki, więc warto skorzystać. do tego jakieś 3-4 tyg temu w sieci Rossmann pojawiły się komplety bielizny termo produkowane przez Brubecka (znakomita profesjonalna bielizna). cena za komplet okazyjna, na allegro można jeszcze coś wyrwać pod hasłem Webster. sam wystawiłem 3 komplety bo są w naprawdę świetnej cenie - jak się nie sprzeda pójdą na upominki ;) pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...