Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 czasu jest jeszcze wazna ? zeby nie okazalo sie ze te 27 zlotych ktore mam na koncie nagle pewnego pieknego dnia zniknie a ja bede zaskoczony nie pamietam juz dokladnie kiedy ja kupilem mam nie wiem dzien dwa trzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a jaka to siec???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a jaka to siec???? Plus GSM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 w plusie tez jest chyba jakis numer bezplatny, gdzie ci powiedza ile masz na koncie i przy okaznji date waznosci..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 w plusie tez jest chyba jakis numer bezplatny, gdzie ci powiedza ile masz na koncie i przy okaznji date waznosci..... tia , a byl jakis numer opisany jako : DO KIEDY huehue tylko nie pamietam jaki ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ok sprawa rozwiazana wrzucilem plytke dolaczona do zestawu simplusa mam 7 dni heh ; p na wykorzystanie pozostalej kwoty no nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=[SZERYF]=- Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja tam mam Tak Tak'a i od momentu ukończenia ważności karty upłynęło 3 miechy nim mi przysłali ponownego sms'a ,ze mnie odetną jak nie uzupełnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mi się ważność karty skończyła w grudniu a jeszcze działa . To dopiero wypas (tak tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a nie mozna przedluzyc tej waznosci? jakims wiekszym doladowaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jezeli to simplus to zadzwon pod *125# (bezplatny) a tam zobaczysz do kiedy waznosc :) ja mam do wrzesnia :D wkoncu sie zstary zucil kartą 100zł :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jezeli to simplus to zadzwon pod *125# (bezplatny) a tam zobaczysz do kiedy waznosc :) ja mam do wrzesnia :D wkoncu sie zstary zucil kartą 100zł :D :lol: 17.04 ehhhh no nic trzeba wygadac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja nigdy nie wygadauje zawsze mi przechodzi na nastepną karte jak mialem 34zl i kupilem 100 to mialem 134 a to wszystko po czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...