Subvoice Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Jak w tytule. Nigdzie nie mogę znaleźć firmy, która sprzedawałaby acetal (poliformaldehyd). Dziwne, bo dość powszechnie go już stosuja nr w protetyce a nawet jako materiał na obudowy sprzętu AGD. Korci mnie, bo podobno łatwiej sie to obrabia niz plexi i jest tańsze :wink: Edytowane 5 Listopada 2008 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 na "złomie plastiku" lecz jeśli już zarysujesz acetal to jedynym przywróceniem go do pierwotnego wyglądu będzie jedynie przelecenie go frezem, nie tak jak pleksa papierem ściernym, bo materiał robi się szarawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 A to ciekawe... I przy okazji tłumaczy czemu nie ma polerowanych, acetalowych topów ;) Dzieki za info. W takim razie chyba podaruje sobie poszukiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Ale łatwo sie maluje sprayem czarnym bo powierzchnia jest idealna do malowania. Wiec jak coś to papier ścierny i spray do plastiku, mam tak z topem do DDC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...