DziubekR1 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 a wy dalej swoje, testów nie znajdziecie bo nie ma to na czym sie opieracie ? właśnie znalazłem temat z 2007 i te same osoby nawijają to samo :) twardo X1950 :) ale już nie będę przytaczał ,kiedyś faktycznie się nie opłacało 8600Gt bo kosztował dużo i miał nie adekwatną wydajność ale teraz lol i do tego sonic+. Jak znajdzie X1950Xt to niech bierze ale ta karta od pro jest znacznie szybsza szczególnie wersja 512mb . X1950pro leży przy 8600Gt sonic+ który jeszcze oferuje świetne OC ja zdania nie zmienię a wy na poparcie nie macie nic :) tyle Edit: co by mnie nie zjedli z tymi sterownikami to chodzi o program Nvidii czyli TWIMTBP Poparcie mam takie, ze wszystkie te karty mialem w kompie i wszystkie sprawdzalem w grach, wiec nie pier... mi tu, bo to troche wieksza wiedza niz same testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Stoimy od 2007 przy X1950, bo w tej kwestii po prostu się nie pozmieniało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...