quake4 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nosze sie z zamiarem zakupu mobo na nForce2 i nie wiem czy sprzedawac starego dobrego:-) Vortexa2. Co o tym myslicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nosze sie z zamiarem zakupu mobo na nForce2 i nie wiem czy sprzedawac starego dobrego:-) Vortexa2. Co o tym myslicie?Soundstorm lepszy. Kumpel mial identyczny dylemat. Zostawil Soundstorma jak juz uslyszal roznice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 lepszy jest sound storm ;] ale ja bym vortexa nie sprzedawal ;] a dlaczego?" bo jak zmienisz mobo, to wrocisz do tej debesciackiej karty ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja mam podobny dylemat - uzywac dzwieku z nforce2 czy zostac przy starym sb live! 5.1 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja mam podobny dylemat - uzywac dzwieku z nforce2 czy zostac przy starym sb live! 5.1 :roll:No tutaj mialbym dylemat. Ja bym wolal zostawic Live! Chyba, ze masz mobo z MCP-T, a nie samym MCP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 rda nie ma SoundStorm wiec o czym tu gadac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 rda nie ma SoundStorm wiec o czym tu gadac :P eee, mozna jasniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 rda nie ma SoundStorm wiec o czym tu gadac :P eee, mozna jasniej? No chodzi o to, ze RDA bez (+) nie ma APU NVIDII tylko standardowy kodek 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 rda nie ma SoundStorm wiec o czym tu gadac :P eee, mozna jasniej? No chodzi o to, ze RDA bez (+) nie ma APU NVIDII tylko standardowy kodek 5.1wiem, aler co to ma do tematu, nikt tunie pisal o 8rda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 lepszy jest sound storm ;] ale ja bym vortexa nie sprzedawal ;] a dlaczego?" bo jak zmienisz mobo, to wrocisz do tej debesciackiej karty ;p Tak,tak (simplus?? ;) ) zgadzam sie z przedmowca.Mam tez taki dylemacik kiedy wejdzie nforce2 ultra na abicie i NA PEWNO nie sprzedam tej karty ktora moim zdaniem jesli by miala nowsze stery to lykalaby live i audigy bez problemu.A tak poza tym zauwarzylem w splinter cell ze dziala mi EAX HD... tzn cztery glosniki sa wlaczone i dzwiek z tylu jest (poglos tez). Heh..teraz dopiero creative zrobilo dobre uklady dzwiekowe, a Aureal mial to juz zrobione w '98. No i badz madry i pisz wiersze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...