Skocz do zawartości
KOLA.K

Zasilacz Tagan Bz U88 800w

Rekomendowane odpowiedzi

warto, do sprzętu z quadem @4,5ghz, 3x GTX280, z 10 dyskow i wtedy zacznie czuc ze dziala. Najlepiej jakbys jeszcze jakas lampke na biurko do niego podłaczyl. Poza tym dobra cena jak za 800w tagana, aczkolwiek powiedz mi do jakiej konfiguracji bedzie on uzyty bo mnie ciekawośc zżera.

Edytowane przez zala666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warto, do sprzętu z quadem @4,5ghz, 3x GTX280, z 10 dyskow i wtedy zacznie czuc ze dziala. Najlepiej jakbys jeszcze jakas lampke na biurko do niego podłaczyl. Poza tym dobra cena jak za 800w tagana, aczkolwiek powiedz mi do jakiej konfiguracji bedzie on uzyty bo mnie ciekawośc zżera.

Konfiguracja mniej więcej taka jak napisałeś z tym , że 2X ATI4870 , 8Gb RAM , 6 dysków , 6 wentylatorów , katody UV, rozbudowane chłodzenie wodne (2 obiegi) i wszystko wykręcone jak tylko się da.

Wiem , że trochę duży zapas mocy ale zapas na przyszłość musi być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zsiłka na pewno mocna, ale dla mnie jak choinka się świeci i do tego nie można tego wyłączyć.

Ja raczej rozejrzałbym się nad Antec 850 Quattro - fakt,że nie jest to pełen modular, ale za to bardzo dobra zasiłka - cicha i stabilna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi