KOLA.K Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Przymierzam się do zakupu tej zasiłki KLIK Co o niej sądzicie , warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 dobry zasilacz, ale najfajniejsze są rękawiczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 800W :blink: A co chcesz do niego podłączyć? Spawarke? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) warto, do sprzętu z quadem @4,5ghz, 3x GTX280, z 10 dyskow i wtedy zacznie czuc ze dziala. Najlepiej jakbys jeszcze jakas lampke na biurko do niego podłaczyl. Poza tym dobra cena jak za 800w tagana, aczkolwiek powiedz mi do jakiej konfiguracji bedzie on uzyty bo mnie ciekawośc zżera. Edytowane 6 Listopada 2008 przez zala666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLA.K Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 warto, do sprzętu z quadem @4,5ghz, 3x GTX280, z 10 dyskow i wtedy zacznie czuc ze dziala. Najlepiej jakbys jeszcze jakas lampke na biurko do niego podłaczyl. Poza tym dobra cena jak za 800w tagana, aczkolwiek powiedz mi do jakiej konfiguracji bedzie on uzyty bo mnie ciekawośc zżera. Konfiguracja mniej więcej taka jak napisałeś z tym , że 2X ATI4870 , 8Gb RAM , 6 dysków , 6 wentylatorów , katody UV, rozbudowane chłodzenie wodne (2 obiegi) i wszystko wykręcone jak tylko się da. Wiem , że trochę duży zapas mocy ale zapas na przyszłość musi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Zsiłka na pewno mocna, ale dla mnie jak choinka się świeci i do tego nie można tego wyłączyć. Ja raczej rozejrzałbym się nad Antec 850 Quattro - fakt,że nie jest to pełen modular, ale za to bardzo dobra zasiłka - cicha i stabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 styka, tylko ze nadal nie napisales co to zanczy podkrecone ile sie da. A to robi roznice, w W oczywiscie. @ obiegi czyli 2 pompy? czy 2 bloki, precyzyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...