Skocz do zawartości
vasyndrom

Msi P35 Neo 2 Fr Flash Biosu Nieudany

Rekomendowane odpowiedzi

panowie szybko potrzebuje pomocy flashowalem bios z pod windy afuwinem i niestety nie udalo sie (tak nie flasciach!e sie biosu spod windy ale nie mam fdd ani nikt znajomy nie ma)

jak odzyskac plyte by nie wysylac jej do serwisu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naped fdd zdobylem nawet 2 dyskietki mam ale obydwie walniete ;/ nie ma sposobu uzywajac cd/penadrive'a?

qrde blade toz to normalnie nienormalne by nikt znajomy nie mial zadnej dyskietki ;/ co smiesznieje w tesco i sainsburym tez nie znalazlem :/ no coz z braku laku walne scan na moja jedyna w miare sprawna dyskietke i zobaczymy czy da rade cos zrobic;/

EDIT: Nooo po dlugich bojach z napedem/dyskietka/ a nawet z klawa na ps2 ktora specjalnie wyciagnalem z szafy jakby klawa na usb nie trybila udalo sie odzyskac bios.

nastepnym razem nie dam rady sie nabrac na windowsowe flashowanie biosu i trzeba bedzie to robic z palucha ;)

@przemn2 wiem ze tam ktos mial problemy z biosem ale rozwiazania nie znalazlem (trudno sie przekopywac przez tyle k postow)

Edytowane przez nuO3-Lzuruha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam kiedys tez zmienialem biosa afuwinem bodajrze z 1.5 na 1,7 i problemow nie bylo ale kiedy musialem zmienic go z 1.7 na 1.9 bo nie chcial wstac z e8400 na 1.7 to go wywalilo przy zapisywaniu pierwszych 3 blokow ;/ no ale smiga tak jak ma smigac juz i po sprawie ile nerwow to kosztowalo to poezja ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi