AMDPRO Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Cześć Potrzebuje Procka, mobo, karty graf oraz pamięci do 1000 zł ;) Co myslicie o tym ? Procek : Intel Pentium Dual Core E5200 - 270 zł Mobo : Gigabyte EP31-DS3L - 205 zl karta : Palit Radeon HD4850 512MB DDR3 Pamięci : GoodRam 2GB 800MHZ - 80 zł Cena zestawu - 1085 zł ( Ceny z esc.pl bo mam blisko do tego sklepu ) Ew. Za jakis czas chciałbym kupić dodatkowo jakiś zasilacz pod ten sprzet ! Jeśli coś źle wybrałem to pomóżcie ! Chcialem sie zapytac dodatkowo za ile moglbym sprzedac ten sprzet co teraz mam ? ;P Podaje config ;p Asus A8R-MVP Athlon 3000+ 64 Good ram 1 GB GeForce 7300 GT Galaxy 128 MB Z góry dziekuje za szybka odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Bring Up My Post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 IMO zestaw OK a ten zasilacz to MC 350 czy stary GTF? Bo jeśli GTF to trzeba doliczyć koszty zmiany zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zestaw dobry. Zasilacz będzie miar problem z tym HD4850. TO jest MC czy FEEL ? Wzrost wydajnośći ogromny, ale : -wymiana zasilacza -OverClocking Procesora . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 To Jest Feel... Wiem zasilacz planuje kupic Chieftec 400 lub 450? Styknie A na ile wycenilibyscie ten zestaw co mam teraz ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Proc 50zł, pamięć 50zł , płyta nie wiem, grafika z 50-60zł, dysk to nie wiem, zasilacz mało warty :P Moim zdaniem ten FEEL ( I, II, III ?? ) nie podoła nowemu zestawowi. Brat jedzie na Chieftec'u 450W z HD4850 i E8400 na pokładzie. Wsio śmiga. Edytowane 6 Listopada 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Bierz Chiefa 400W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...