rockandroll Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ja mu absolutnie nie wierze, gdybym mu wierzył, nie dostał by negatywa pouczającego, nie robił bym "wiochy" na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Koles propably jest zlodziejem i oszustem, wiec jemu ZWISA co tu wypisujemy. Wioche zrobiles sam sobie: -za 1zł (nie odzyskasz nic z Programu Ochrony kupujacych!) -wplaciles z gory zamiast wziac za pobraniem ze sprawdzeniem paczki (prawie 900zł na dobre oczy DAROWAŁES;] kolesiowi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockandroll Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 głupote zrobiłem to wiem, ale jakby nie było temat nie jest po to, żeby mnie osądzać, tylko, że tek powiem, żeby mi pomóc to, że nie odzyskam kasy a allegro to wiem, o czym już pisałem, dlatego w gre, co też pisałem od samego początku wchodzi tylko policja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Z jakiego koleś jest miasta?, może akurat blisko mnie to tylko kilku kumpli zabiorę do auta lub wujka gliniarza i już masz pieniążki oddane. :razz: Edytowane 7 Listopada 2008 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 głupote zrobiłem to wiem, ale jakby nie było temat nie jest po to, żeby mnie osądzać, tylko, że tek powiem, żeby mi pomóc to, że nie odzyskam kasy a allegro to wiem, o czym już pisałem, dlatego w gre, co też pisałem od samego początku wchodzi tylko policja Ten temat jest WOGOLE NIE POTRZEBNY skoro doskonale wiesz ze tylko Policja ci moze pomoc;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ten temat jest WOGOLE NIE POTRZEBNY skoro doskonale wiesz ze tylko Policja ci moze pomoc;) Dlatego go zamkne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...