jonathan Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 No i mam gwozdzia Odzyskalem znajomemu dane po upadku systemu Chodzi glownie o poczte. Odzyskane ma wszystkie pliki .DBX jednak OE nie chce ich importowac wyrzucajac na przemian komunikaty o tym ze pliki sa uzywane przez inna wersje programu, badz o tym ze nie znalazl zadnych wiadomosci. Dodam ze pliki maja po 400MB ;] Jest jakis program by mozna bylo powyciagac te dane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Maile mozna wyciągnąc nawet totalcommanderem z wtyczka dbx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 No i prawie po dwoch latach powrocil temat. Znajomemu padl dysk, odzyskalem mu sporo danych, ale cala poczta jest rozbita na dziesiatki drobniejszych plikow .DBX Szukam programu ktory to da rade szczytac tak jak MailNavigator a pozniej umozliwi mi stworzenie pliku ktory odczyta na spokojnie Outlook Express. Power Email Recovery for Outlook Express ladnie szczytuje te DBXy ale zapisuje je jako pojedyncze pliki Narazie szukam jakiejs darmowki, jak nie to zmuszony bede zakupic tego MailNavigator, bo chyba on ma podobne mozliwosci, jak te ktore mi sa potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 A probowales moze tego KLIK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Tak. Chodzilo o to ze po odzyskaniu mialy czas powiazanie z jakims programem (!??) Dopiero u znajomego w firmie jak przejechalem pliki Ontrackiem, OE zaczal je czytac jako swoje katalogi poczty... Kuzwa ze ten program tyle kosztuje, bardzo pomocny kombajnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...