Skocz do zawartości
jonathan

Outlook Express Po Odzyskaniu Danych...

Rekomendowane odpowiedzi

No i mam gwozdzia

Odzyskalem znajomemu dane po upadku systemu

Chodzi glownie o poczte.

Odzyskane ma wszystkie pliki .DBX jednak OE nie chce ich importowac wyrzucajac na przemian komunikaty o tym ze pliki sa uzywane przez inna wersje programu, badz o tym ze nie znalazl zadnych wiadomosci. Dodam ze pliki maja po 400MB ;]

Jest jakis program by mozna bylo powyciagac te dane??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i prawie po dwoch latach powrocil temat.

Znajomemu padl dysk, odzyskalem mu sporo danych, ale cala poczta jest rozbita na dziesiatki drobniejszych plikow .DBX

Szukam programu ktory to da rade szczytac tak jak MailNavigator a pozniej umozliwi mi stworzenie pliku ktory odczyta na spokojnie Outlook Express.

Power Email Recovery for Outlook Express ladnie szczytuje te DBXy ale zapisuje je jako pojedyncze pliki

Narazie szukam jakiejs darmowki, jak nie to zmuszony bede zakupic tego MailNavigator, bo chyba on ma podobne mozliwosci, jak te ktore mi sa potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Chodzilo o to ze po odzyskaniu mialy czas powiazanie z jakims programem (!??)

Dopiero u znajomego w firmie jak przejechalem pliki Ontrackiem, OE zaczal je czytac jako swoje katalogi poczty...

Kuzwa ze ten program tyle kosztuje, bardzo pomocny kombajnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi