Ciekawski Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam, jako że to mój pierwszy post na tym forum to pozdrawiam wszystkich. Kupiłem sobie wczoraj taki oto zestaw: AMD Phenom x4 BE9850 A-Data extreme 2x2GB 800mhz Coolermaster elite 333 OCZ Extreme gamer 600W His Ati radeon 4850 ICEQ GigaByte GA-MA790X-DS4 Samsung SpinPoint F1 500GB Serial ATA/300 7200rpm 16MB cache HD502IJ I oto problem: wczoraj było wszystko ok, obejrzałem film, pograłem 1.5h w Wiedźmina i wyłączyłem kompa. A dziś, gdy chciałem go włączyć to tylko słychać pracujące wentyle, dotknąłem grafy to też jest lekko ciepła, ale obrazu kompletnie brak. Co się mogło stać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 zresetuj biosa, ewentualnie sprawdź czy go nie pusciłeś w stan wstrzymania i ci się zawiesił w tym stanie pomoże wyjecie wtyczki z zasilacza sprawdź to bo nie sądzę aby przez noc ci mobo padło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawski Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Odpiąłem go od prądu i podpiąłem. Próbowałem też zmieniać porty DVI i na analog.A bateryjka tak mocno siedzi, że nie mogę wyjąć :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 znajdź na płycie zworkę od resetowania cmos i nie będziesz musiał wyciągać bateryjki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Podkręcałeś coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciekawski Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 nie. On już przy 1 uruchomieniu miał mnożnik 13.5 zamiast 12.5 na procu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Clear CMOS na początek (zworka lub bateryjka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...