McBenner Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja mam w planie kilka rzeczy. Po pierwsze sprzedac ten ram i kupic 2x256 twinmosa 400, po drugie kupic dysk caviar/western digital 80 gb 8 mb cache, po trzecie zmienic chlodzenie na jakies dobre wc. Teraz zastanawiam sie jeszcze nad kolejnoscia zmian, ale chyba tak jak przedstawilem tutaj. Moze ktos ma jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Obecnie mam juz przesiadke ze starej plyty opartej na KT133A i sdrach na ASUSA A7N8X i 2*256mb 333mhz ddr brakuje mi tylko procka ktorego po zastrzyku swiatecznej gotowki zakupie :D mozliwe iz jak dostane jeszcze troche kasy za stare czesci to kupie sobie jakas dobra klawiature logitecha 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 grafa w najblizszym czasie (chyba radek 9100 ale mysle nad ti4200) i moze jeszcze jak mi skapnie z nieba zasiłka (chyba huntkey300) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja wszystko na co miałem kase wymieniłem, jeszcze tylko dodatkowe chłodzenie na mostki 2 3 wentyle do obudowy i mi styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja najprawdopodobniej zmienię płytę główną, procek, ram na ddr, kartę graficzną (albo GeForce 2Ti, albo jakiś tańszy ale dobry Radeon). Potem jak kasy zostanie, to przyda się 19' monitor, być może większa obudowa do płyty głównej (w mojej jest w pizdu ciasno). A na dalsze plany to juz zostaje wymiana CD-ROMu (moze DVD albo jakis szybki firmowy CD bo z moim wytrzymac sie juz nie da), potem wymiana nagrywarki na szybszą (8x to zdecydowanie za mało), i twardy dysk (8gb... hahaha windowsa sztalne i mi miejsca brakuje). Tak podsumowując, tom musiałbym cały komp zmienić, ale tak na raz, to kasiorki nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja z braku duzej ilosci kasy wymienie Rive na GF2MX...Niedawno kupilem 256 megs ramu, i nic wiecej nie planuje narazie oprocz ciaglych modyfikacji wygladu :mrgreen: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja w najblizszym czasie dokupie 256ddr kingstona333 i jakis wentyl na proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja oddaje moja plyte i proca i biore inne!!! i zmieniam grafe ale to za miesiac!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Niedługo wymienie TNT1 na Matroxa G400 (za free 8) ), następnie G400 na jakiegoś firmowego R8500. Będzie wypas - cel450 + radeon2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 niedługo mam zamiar wymienic asusa a7v8x na epoxa 8rda+ bo ten coś szwankuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Popatrzcie na mój konfig ... już chyba wiecie 8) W najbliższym czasie wymienie se grafe GF2MX na prawdopodobnie Radeona 9500 Pro (9600 Pro) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 haloo ... ja wsumie juz wszystko wymienilem i zaczelem skaldac siorce kompa... musze jej jeszcze dokupic grafe Jakis Radeonik 9000 i procka to bedzie napewno Antek 1700 :P no i chlodzonko do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moj config: d1200 k7s5a 256 ddr 333mhz twinmos szajsung 40gb lg 40/12/40 gf2 mx200 32mb nooo... i najlapiej wymienil bym tego gf na radka 9100, a poozniej plyte... czy oze najpierw plyte a pozniej grafe :?: co waszym zdaniem wyienic najpierw a z czym ie wtrzyac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 W moim configu wszystko mi leży oprócz tego procka. Po stracie P4 3 Ghz nie umiem się przyzwyczaić. W maju będe miał nowego Althlonka ok 2.1 Ghz. Ram mi chyba wystarczy :) (896 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Gdzieś tak w czerwcu kupuje grafe może pokusze sie o radka 9700 hmm zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 a ja różnie: kupuje pamiatki 256 Kingsotna 333MHz i jakis dysk 80-120GB, dalej sie wymysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Przydało by się: -dysk twardy -skaner -Tablet -drukara -wc A co kupie?? NA co mi starczy najpierw kasy (pewno skaner) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jak tylko wezme odszkodowanie:) Zmienic mobo i cpu na antka 1700+ t-bred i mobo na epoxa 8rda+ oraz byc moze grafe na rada 9600 no i WC ale to kiedys... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ja sobie wlasnie zamowilem Creative Inspire 6700 + Sound Blaster Live! 5.1 jeszcze tylko mikser Vestaxa i starzy sie wyprowadzają do piwnicy bo wątpie zeby wytrzymali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 wymieniłem tydzień temy mobo procka zasilke i ram.. teraz pora na grafe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a ja nic , i to jest najgorsze ( out of money...) :lol: :) :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ja niedlugo mam zamiar wymienić dysk na WD 80GB 8mb. I o ile sprzedam ta plyte za jakies 180zł to kupie jeszcze Abita NF7. A pożniej to juz tylko grafa, buda z zasilaczem i jeststem ustawiony na jakis roczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No to identyko jak ja :) Jutro albo za 2 dni bede mial takiego Caviarka.. Potem sprzedaje to co mam aktualnie i stac mnie np. na bude Chieftec'a. Potem zbieram na R9500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 he kurde co za zmiane .....ja sie uciesze jak jakims cudem dorwe dodatkowa kostke ramku 256mb 333 albo wymienie te co mam na jakies lepsze ...mam vdaty (no name) a i buduje wc czyli wymienie chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mobo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Na początku wakacji jakaś k. graficzna. Może R9700 jak stanieją... Jak nie to R9500Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jak będe omijał sklepy komputerowe to może do końca roku nic już nie zmienie w sprzęcie. A w nowym roku będzie musiała nastąpić wymiana całości (Atlon64, PCI-Express i takie tam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 w tym roczku napewno jeszcze jakies dobre chlodzenie WC :)... i grafa hmmm jeszcze typu nie ma ale chyba ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Lipiec -sierpień wymianiam najprawdopodobniej CAŁY sprzet z podpisu. Pomijam tutaj mysz Microsoftu- wcisnę mojego radiowego A4TECH-a :)Powód? Sprzedam sprzet dla siostrzeńca .....z zyskiem ( niedużym ;)) :P No co-chłopak będzie miał za to 120 GB gierek i support techniczny ode mnie :D Gryzę się, czy przejść na platformę na AMD XP ( niedoczekam na czas Hammera), bo P IV jest i będzie dalej cholernie drogie....chyba, że wpadnie jakaś okazja ( używany P IV 1.8 Ghz Northwood czy więcej ). NIe wiem- poczekamy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a ja koncze skladac (wreszcie) duala na gigabajcie 7dpxdw+(czy jakos tak) 2x2400+ i 2x256kingston ecc-r do tego 2xbaracuda IV 80gb na raidzie jeszcze tylko procki zostaly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...