Morti890 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam,opiszę po krótce swój "problem".Już od sierpnia jestem zainteresowany kupnem nowego komputera za ok.1700 zł,obserwuje ceny walut i nie mogę się zdecydowac na kupno komputera.Nie wiem czy kupić teraz ,czy może w styczniu.... Nie mam pojęcia na co sie zdecydować ,żebym nie zalowal swojej decyzji,chce żeby nowy sprzęt starczył mi na 4 lata. Proszę,pomózcie podjąc decyzję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Teraz ceny się ustabilizowały, ale nadal są wysokie. Poczekaj do premiery nehlemów ( chyba już są ? ), stanieją to akurat w styczniu kupisz. Jeśli na 3-4lata to musi to być cztero-rdzeniowiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Ceny walut sie ustabilizowaly? Chyba nie do konca. 3-4 dni temu dolar byl po 2,74 a teraz po 2,84 :P Takie skoki, co jak co, ale sa wysokie. A druga sprawa jest taka, ze jestesmy w okresie przedswiatecznym. Teraz ceny komputerow, nawet przy duzych spadkach walut, mocno nie potanieja. Najlepiej poczekaj do konca stycznia / poczatku lutego (tak samo robie) - wtedy ceny powinny byc najwyzsze (chyba, ze dolar znowu skoczy do 3+zl, w co watpie :P ) @down: spokojnie, jeszcze tak bedzie :D Edytowane 7 Listopada 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ustabilizowały, bo już procki nie skaczą z ceną o 10zł dziennie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...