slabiaq Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam, właśnie przyszedł do mnie ten bloczek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467616464 i w 100% nie jestem pewien jak go założyć. Czy mógłby ktoś to wyjaśnic, narysowac ewentualnie przesłac link do jakiejś instrukcji? Po co jest ta druga srebrna metalowa część? Mam 8 śrub 4 krótsze 4 dłuższe, 8 podkładek 4 białe i 4 czerwone i 4 takie zakrętki metalowe. Mógłby ktoś pomóc? za pomoc z góry dziękuje, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ale o co chodzi ? Przeciągasz od dołu śruby prze płytę, potem zakładasz blok przewlekając przez 4 odpowienie otwory w tej blaszce od blokui tyle... Po założeniuu bloku zakladasz spzynki i nakrętki. Blok zamontowany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 :| W plycie masz 4 otwory ktore pasuja do tej jak to nazwales metalowej czesci Dalej wystarczy tylko wykrecic plyte, wsadzic sruby i podkladki, zalozyc blok i go dokrecic - nie za mocno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabiaq Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Heh, o tym ze mam otwory na śruby to wiem :) nie wiem tylko po co są te dwie srebne metalowe czesci? przeciez starczy jedna chyba? i dlaczego są dłuższe i krótsze śruby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ta druga z gąbką jest na tył płyty głownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie znal LGA755 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...