_bartx Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Chciałem pokazać dwie rureczki na NB zrobione przeze mnie w ostatnim czasie. Pierwsza była robiona dla konkretnej osoby (właśnie leci za ocean), a drugą zrobiłem, bo materiału miałem akurat na dwie :wink: Druga również idzie w najbliższym czasie na sprzedaż. Wymiary: rura 35 mm, spód 45 mm średnicy 32mm wysoki, cały kontener ma 17,5 cm i 560g wagi B-) Wymiary: rura 42 mm, spód 48 mm średnicy 32mm wysoki, cały kontener ma 15 cm i 600g wagi B-) Edytowane 7 Listopada 2008 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Bardzo ładnie, pokaz jak wyglada zapinka, backplate oraz całość zaizolowana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Thx :rolleyes: W zasadzie to nie ma co pokazywać za bardzo, do pierwszego kontenera zestaw wyglądał tak: Dogadałem się z kupującym tak, ze załatwi sobie izolkę, śruby i wywierci dziury, bo trochę niecierpliwy był :wink: Zapinka jest z poliwęglanu, backplate z nierdzewki. Śruby i izolacja są w drodze, pod koniec tego tygodnia powinny być, także myślę, że będzie to lepiej wyglądało B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 A grubość dna? Wyglądają bardzo przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) Kean -> Grubość dna 17-21 mm, ścianki 5 mm. Załączam fotkę jak to wygląda już zapinką: W sumie to by go nawet można było zamontować na procka, tylko zapinkę trzeba by było zmienić :wink: Pewnie i tak by się lepiej sprawował niż te zwykłe kontenery z ~10 mm dnem. Kontener jest na sprzedaż, jak nie pójdzie to najwyżej go sobie zostawię i sam będę na nim kręcił :wink: Edytowane 26 Listopada 2008 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nowe zabawki: Kontenery trzeba jeszcze polutować no i czekam jeszcze na zapinki od Maniakalnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...