barteq50 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 mam problem z pb w grach takich jak bf2 i cod:waw. a mianowicie - czasami gdy gram, wyrzuca mnie z serwerow i pokazuja sie roznego rodzaju teksty. pisze rzeczy typu: instalaion failure, headshaking (cos takiego) chyba "problem". prosze o pomoc bo robilem wszystko co sie dalo - zaktualizowalem (przez pbsetup i ten link ze strony), skasowalem folder i na nowo zainstalowalem, pilnie prosze o pomoc i z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) skopiuj tresc bledu do google i voila! odpowiedz bedziesz mial na tacy Edytowane 7 Listopada 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq50 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) ok poszukam. jakby ktos mogl pomoc: jedna z tekstow jest: "RESTRICTION: Service Communication failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped" Edytowane 7 Listopada 2008 przez barteq50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
risvesis Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Wyrzuć wszystko, pobierz PBUpdate i za pomocą tego programu zrób kompletny update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq50 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 mam wyrzucic wszystko, to znaczy: wywalic pb tylko z folderu cod:waw czy wogle wyinstalowac? i dalbys rade linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaensainen Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Koledze się pomyliło pewnie :) chodzi o PBSetup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 nowsze tytuły mają też usługę Punk Buster chodzącą w Windows w tle wbij do Start>Uruchom wpisz services.msc i odszukaj tam PunkBuster Service, upewnij się że działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1717 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Cze mam taki problem z punkbusterem w COD WAW podczas gry wyrzuca mnie z gry i pokazuje sie mi taka wiadomośc Serwwer odłączony-Damian Punkbuster kicked player Damian (for 0 minutes) Restriction:Service Comunication Failure: Punkbuster . exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 start -> uruchom -> services.msc -> prawy na PnkBstrA -> uruchom/zrestartuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1717 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 start -> uruchom -> services.msc -> prawy na PnkBstrA -> uruchom/zrestartuj Gdzie jest opcja ( uruchom ) w windows Vista bo ja mam taki windows a nie mam windowsa xp prosze o pomoc z góry dzienki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 No w starcie :D Wciśnij na klawiaturze klawisz windowsa (ten obok alta) i R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) W Windows Vista pole "Uruchom" w starcie jest domyslnie niewidoczne. Uzyj kombinacji klawiszy tak jak pisze westsajd lub odblokuj pole "Uruchom" w starcie. Jak to zrobic jest napisane w faq na 1 stronie w temacie Windows Vista. Edytowane 2 Stycznia 2009 przez krawetko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1717 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 W Windows Vista pole "Uruchom" w starcie jest domyslnie niewidoczne. Uzyj kombinacji klawiszy tak jak pisze westsajd lub odblokuj pole "Uruchom" w starcie. Jak to zrobic jest napisane w faq na 1 stronie w temacie Windows Vista. Odnalazłem w opcji urochom plik punkbuster jest ustawiony na włączanie automatyczne gdy chce go włączyć wyskakuje mi taki błąd. System windows nie może uruchomić usługi punkbustera na komputerze komputer lokalny. Błąd 3: System nie może odnależć określonej śćieżki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://box13.evenbalance.com/downloader/download.php ściągnij, odpal, dodaj COD, powinno się zainstalować i zaktualizować. Jeśli nie pomaga poszukaj na płycie od COD'a instalki punkbustera. Jeżeli nie chce Ci się szukać - przeinstaluj całą grę. Na początku instalacji (albo pod koniec) samo zainstaluje Ci PB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1717 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzienki za wszystko gra mi już działa narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...