Skocz do zawartości
barteq50

Punkbuster - Temat Zbiorowy

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z pb w grach takich jak bf2 i cod:waw. a mianowicie - czasami gdy gram, wyrzuca mnie z serwerow i pokazuja sie roznego rodzaju teksty. pisze rzeczy typu: instalaion failure, headshaking (cos takiego) chyba "problem". prosze o pomoc bo robilem wszystko co sie dalo - zaktualizowalem (przez pbsetup i ten link ze strony), skasowalem folder i na nowo zainstalowalem,

pilnie prosze o pomoc i z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Windows Vista pole "Uruchom" w starcie jest domyslnie niewidoczne. Uzyj kombinacji klawiszy tak jak pisze westsajd lub odblokuj pole "Uruchom" w starcie. Jak to zrobic jest napisane w faq na 1 stronie w temacie Windows Vista.

Edytowane przez krawetko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Windows Vista pole "Uruchom" w starcie jest domyslnie niewidoczne. Uzyj kombinacji klawiszy tak jak pisze westsajd lub odblokuj pole "Uruchom" w starcie. Jak to zrobic jest napisane w faq na 1 stronie w temacie Windows Vista.

Odnalazłem w opcji urochom plik punkbuster jest ustawiony na włączanie automatyczne gdy chce go włączyć wyskakuje mi taki błąd.

System windows nie może uruchomić usługi punkbustera na komputerze komputer lokalny. Błąd 3: System nie może odnależć określonej śćieżki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://box13.evenbalance.com/downloader/download.php ściągnij, odpal, dodaj COD, powinno się zainstalować i zaktualizować.

Jeśli nie pomaga poszukaj na płycie od COD'a instalki punkbustera. Jeżeli nie chce Ci się szukać - przeinstaluj całą grę. Na początku instalacji (albo pod koniec) samo zainstaluje Ci PB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi