faze Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam ! niedawno kupiłem sluchawki razer piranha i karte dzwiekową creative extreme gamer.Problem w tym ze gdy slucham mp3 w niektorych momętach podczas odtwarzania piosenki są drobne szumy(cos jak by ktos gniotl kartke albo cos) jest to ciche i wystepuje caly czas w tych samych momentach.Dodam ze sluchawki kilka razy mi upadly czy to moze byc tego wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Ściągnij tą samą piosenke w lepszej jakości / zripowaną przez kogo innego i oceń czy jest to samo, zapewne to wada kompresji. Możesz też sprawdzić czy masz wyciszone CD-IN oraz MIC i Line IN itp. Edytowane 8 Listopada 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faze Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Ściągnij tą samą piosenke w lepszej jakości / zripowaną przez kogo innego i oceń czy jest to samo, zapewne to wada kompresji. Możesz też sprawdzić czy masz wyciszone CD-IN oraz MIC i Line IN itp. wszystko jest wyciszone ale skad sciagnac taka mp3 lepsszej jakosci ? bo ja sciagam mp3 z bearshare i nie znam sie zabardzo na tym wszystkim ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Masz całkiem niezły sprzęt i wychodzą na nim niedociągnięcia kompresji mp3. Też się ostatnio "wpakowałem" w AKG k530. Zamiast lepszej jakości mp3 jest gorzej, bo właśnie wyłażą różnego typu kwiatki. Proponowane rozwiązania: a) mp3 zmienić na OGG (winamp od 5.0 wzwyż to odtwarza bez problemu) lub FLAC b) skoro stać Cię na Extreme Gamera, to płytę "sklepową" też mógłbyś sobie czasem fundnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faze Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Ok wielkie dzięki za wszystko ;] pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 karta łapie ci zakłócenia miałem to samo tylko musiałem namierzyć co to czy nie mam jakiegoś przebicia czy innego badziewia i w końcu wczoraj wywaliłem zasilacz z obudowy i poukładałem kable aby nie pałętały się przy NB i cisza jak makiem zasiał chyba mi się mój chieftec zaczął sypać bo i ćwierkać zaczął, starość nie radość a wcześniej jak puszczałem 1,6v na rdzeń w 8600 to słyszałem na lewym kanale jak prąd pobiera dlatego jadę na 1,5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...