Rosti Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam ! :wink: A więc nadszedł czas na wielkie wodowanie. Nadszedł już dawno ale nie miałem okazji wstawić fotek :-P . Przeglądając setki ślicznie zbudowanych układów chłodzenia wodnego postanowiłem też sobie sprawić taką zabaweczkę. A więc zaczynamy : :arrow: GRATY : -Core 2 Duo E8400 -Asus P5K Deluxe Build 0902 -GeForce 8800GTX -2x1GB Patriot LLK Extreme Performance -BeQuiet E5 550W -Cooler Master CM690 po modzie ;] :arrow: Liquid Cooling : -D-tek v1 -Laing DDC -Zalman ZM-8800GTX -BW O-Tank 170 -BW Advanced rev.3 123 -Innovatec rev.2 2m -Złączki 8/10 6 sztuk -Faser One 1L Yellow Chwilowo wszystko było składane na szybko więc nie miałem specjalnie czasu pozakładać oploty na wszystkie kabelki i ładnie je pochować ale i to z czasem. Wszystko pójdzie ładnie w sleeve. Kupiłem już inno blue i faser blue ( moim zdaniem ładniejszy kolorek ). Zrobię poprawki i dodam nowe foteczki. :arrow: Plany : - Top na lainga od OCLabs - Wszystko w oploty - GTX 280 + EK nikiel - Corsairy 2x2 1066 - Zwodowanie mobo lub jego wymiana - Tygon 10/13 - Złączki :arrow: Fotki : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ta buda to nie czasem od seby?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1928283 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ładnie, ładnie ale tempy byś mógł też podać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 ladnie ladnie...hm to buda od seby:P no bo czyja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Całkiem ładne, mógłbyś jakąś fotkę w świetle dziennym dać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Naprawdę się postarałeś Pawełku. Bardzo fajnie wyszło :D Podoba mi się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Dobra robota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Wentyle z grillami u góry ładnie wyglądają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Schludny "kibelek". Żywy kolor płynu w układzie zdecydowania daje bardzo ładne walory wizualne zresztą chłodnica z wentylkami również. Czy to są acutake? Obudowa jest po prostu boska :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...