Tompior Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam, tak jak w temacie, posiadam: 2 dyski, podzielone na 4 partycje z zainstalowanymi 2 windowsami (a kiedys niechcacy tak sie zrobilo :P ) Niedawno kupilem dysk zew. i teraz wlasnie na niego wszystko zgrywam, zeby jutro strzelic formata. Moim celem, jest calkowite wyczyszczenie obu dyskow (i obu systemow), zeby nie znajdowalo sie na nich nic, a potem zainstalowanie tylko jednego windowsa :P Czy da sie usunac wszystkie dane ze wszystkich dyskow z poziomu plyty windowsa (boot from cd) ? Czy przypadkiem nie jest tak, ze podczas bootowania z cd mozna sformatowac tylko ta partycje, na ktora bedzie instalowany nowy system? Wiem, ze dla was moje pytania moga wydac sie oczywiste, ale jeszcze nigdy sam do konca formata nie robilem (zawsze ktos mi pomagal) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Da się, nawet usunąć partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Najłatwiej będzie usunąć partycje i stworzyć nowe, można je sformatować już w zainstaowanym systemie jakby nie chciało Ci się wszystkich od razu formatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...