Skocz do zawartości
Milo

Nvidia PRZEGIEŁA!!!Zaczyna się walka ATI vs Nvidia

Rekomendowane odpowiedzi

a co do GFFX to co sie przychrzaniacie do chlodzenia?????? 

toc gainward wypuscil taki ukladzik chlodzonka ktory tylko 6db wydziela, a karta jest teraz najszybsza........

Jezeli mowisz o tym wodnym chlodzeniu, ktore kosztuje 200 baksow to jasne, ze sie przyczepie. Jezeli mowisz o tym AC co niby mial miec 7dB to sie okazalo, ze o 7dB po prostu obnizono poziom halasu (47dB -7 dB= 40dB) wiec tez sie przychrzanie do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nvidia juz oficjalnie o wspułpracy i podaje liste gier.

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=IO_20030414_7715

PS.Widze że już ochłoneliśćie tematem więc na koniec chciałem zapelować że wszystkie takie przekrety Nvidi które psuja życie nam graczom nie ujdą jej na sucho i w tym juz rozpoczętym temacie będziecie mogli się o nich dowiedzieć!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS.Widze że już ochłoneliśćie tematem więc na koniec chciałem zapelować że wszystkie takie przekrety Nvidi które psuja życie nam graczom nie ujdą jej na sucho i w tym juz rozpoczętym temacie będziecie mogli się o nich dowiedzieć!!

Co za przekręty?!? Ati robi dokładnie to samo patrz np. R6:Raven Shield, dalibyście już z tym spokój bo roicie z igły widły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za przekręty?!? Ati robi dokładnie to samo patrz np. R6:Raven Shield, dalibyście już z tym spokój bo roicie z igły widły.

Co ty wogule porównujesz jedną gre do 10 tytułów ty dobrze się czujesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty wogule porównujesz jedną gre do 10 tytułów ty dobrze się czujesz??

Jak jest jedna to mogą być inne, pozatym wcale mi to nie przeszkadza (R6 na NV chodzi dobrze) i szczerze mówiąc wali mnie czy gra będze "ze znaczkiem" ATI czy NV, nie ma to żadnego znaczenia. I o to samo prosiłbym was nie róbcie z tego problemu to nic nie znaczy - czy tak trudno to pojąć? a może sprawia wam jakąś dziwną przyjemność toczenie takich nic nie wmoszących dysput?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...