slabiaq Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam, mam do was pytanie: gdzie kupowaliście swoje krućce? mam juz prawie gotowy rezerwuar ale nie moge nigdzie dostac krócy. Wszedzie gdzie wchodze i pytam sie czy sa krocce patrza na mnie z wielkim zdziwieniem.... chodzi mi o np. takie kroćce: http://forum.purepc.pl/start-new-topic-f33.html Napisz nowy temat - PurePC.pl - Forum Dyskusyjnehttp://www.mod-planet.com/index.php?module=subjects&func=printpage&pageid=23&scope=all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 eee.... cooling.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Jakie ?Gwint ? Średnica wew zew? Typ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabiaq Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 o tym ze na cooling.pl można kupić to wiem, chodziło mi o to czy dostaliście kiedyś u siebie w mieście w jakimś sklepie takie króćce, jeśli tak to w jakim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Markety budowlane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Sklepy "metalowe" (z narzędziami), sklepy z hydrauliką/pneumatyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 bibus menos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...