DarkB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Mam problem bo nie wiem czy są radki 9100 L czy nie bo zastanawiam sie czy takiego mam bo nic na pudle nie było, ale sprawdziłem Powerstripa i jakies nisie taktowanie mam procka mam na 250 a pamięci na 184 to jest normalny czy L? Firma to Powercolor. I moze ktos ma jakis program do zmiany taktowania jakis kontretnie pod ATI? Bym był bardzo wdzięczny. Pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Po pierwsze to po co az 3 tematy?? Po drugie masz wersje L. Po trzecie Rage3D Tweak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 po co 4 tematy? jak najbardziej jest to wersja L http://www.extremepc.gral.pl/programy/gpu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 usun ktos ten topik - po co forum smiecic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...