Dimitr87 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam. Posiadam TV LCD philips model 32PFL5403D i karte graficzna Gainward geforce 9600GT. Podlaczylem ten Tv pod Pc'ta i problem polega na tym ze miga mi obraz. Na zagranicznym forum "wyczytałem" ze jest to wina sterowników nvidii bo żrą się z TVkiem. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1002292 przedostatni post. I nie wiem jak to zrobic bo tam pisze cos o zmodyfikowaniu sterów. Drugim problemem jest to ze nie znam jezyka angileskiego na tyle zeby to rozszyfrowac. Prosze o pomoc. z Gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitr87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Bardzo prosze o pomoc kogos kto potrafi modować sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 sprawdź może stery XtremeG tweakforce.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitr87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Rroblem wystepuje nadal... na tym forum co dalem linka pisze o tym ze trzeba cos zmienic ale ja nie znam angielksiego na tyle zeby to rozszyfrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Ściagnij ten program - http://www.entechtaiwan.com/files/moninfo.exe , uruchom program i daj mi zrzut z ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitr87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Chcesz zrzut ekranu monitora czy TV? chyba wiem o co Ci chodzi. Te cztery pierwsze czyfry binarne z TV? jak by cos to 41,0C,00,00 Edytowane 9 Listopada 2008 przez Dimitr87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) To jeszcze mi podaj jakich sterów używasz , numer i czy en czy international oraz jaki system . To wrzuce inf-a i sobie podmienisz w instalce. Edytowane 9 Listopada 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitr87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) 178.24_geforce_winxp_32bit_international_whql dokładna nazwa. System xp professional sp3 Edytowane 9 Listopada 2008 przez Dimitr87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Rozpakuj sterownik i wrzuć ten plik do folderu - http://www.sendspace.com/file/5nsw5w Odinstaluj najpierw sterownik , restart i zainstaluj ten z podmienionym infem. Edytowane 9 Listopada 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitr87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Wiesz co? powiem tyle ze jestes BOSKI :) to działa :D probowałem to zrobic ale i tak nie działalo. Gorzej jak kiedys wyjda nowsze stery to bedzie problem :P pozdrawiam i jestem Ci dozgonnie wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johan4342 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Mam podobny problem. ekran po prostu mruga... Próbowałem z tym plikiem wyżej ale też bułki. ps mój tv to easytouch. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc!!! Edytowane 7 Grudnia 2008 przez johan4342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek211975 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mam podobny problem. ekran po prostu mruga... Próbowałem z tym plikiem wyżej ale też bułki. ps mój tv to easytouch. Jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc!!! ja też walcze z tym tv + Geforce 7100 może udało się komuś rozwiązać problem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...