LuKe Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 ELO czy ktos gral w ta gre? ja wlasnie w nia gram i jest rewelacyjna... bijatyka jakiej malo do tego umacniasz sobie postac, kupujesz sobie jakby nowe ciosy, normalnie genialne... plansze sa roznorodne, mozna sie wrocic z konca gry do samego poczatku w tym koszac zombiakow, w grze chodzisz rozwalasz i wykonujesz misje najlepsze jest to ze sa plansze na ktorych sa bronie to dopiero jest zadyma... i duuuzo krwi, to co tygryski lubia najbardziej :wink: oto krotkie filmiki z gry http://pl.youtube.com/watch?v=f9JKytOYJ1Q http://pl.youtube.com/watch?v=otGzHc9TyNU ...polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 slabe - Lepszy jest FRANKO CRAZY REVANGE (amiga ver) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 ajj jak zazdroscilem swego czasu amigowcom ze maja Franko, ja siedzialem wtedy na 286 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgadza sie Gry grupy World Software - byly najlepszymi grami jakie kiedykolwiek zostaly stworzone przez polskich programistow - Szkoda ze przestali juz zajmowac sie programowaniem ... - kazdy z nich teraz praktycznie poza granicami polski - zajmuje sie inna dzialka niz gry/programowanie Niemniej jednak warto odpalic emulator Amigi i pograc w takie tutuly jak FRANCO Crazy Revange lub Doman - Grzechy Ardana Gry pod znaku VB - byly czyms doskonalym - pomyslowosc 1 klasa - Wykonanie gier bylo na wysokim poziomie biorac pod uwage "domowe" warunki tworzenia tych gier i ograniczenia stawiane przez sprzet z tamtych lat (92-94) Nie wiem czy wiecie ale Testy nad Franko 2 NO MERCY - byly juz daleko posuniete niestety grupa sie rozpadla (96r) i projektu w tym samym skladzie nigdy juz nie ukonczono (a szkoda bo gra na tamte czasy miala byc rewolucyjna) Wiele lat pozniej - glowny programista World Software -Mario - chcial przeniesc Franco 2 NO MERCY na konsole GBA i gra w zasadzie byla juz gotowa, lecz producent konsoli nie zgodzil sie na wydanie tak brutalnej gry na ich platforme i tak projekt zostal ostatecznie porzucony i to chyba na dobre (bylo to jeszcze na przelomie 2002/2003 roku) No coz w pamieci pozostaja jednak Wlasnie takie gry jak Franco, Doman - ktorych wydanie zbieglo sie z okresem mojego dziecinstwa i dorastania - przez co trwale wywarly wplyw na rozwoj osobowosci :wink: Koniec OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 e tam jak dla mnie zombiak jednak wymiata wszystko.... nawet wsio mortale, wrestlemanie i xmeny razem wziete gra boska cza zagrac to sie przekonacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Swoją drogą pierwsza część jest do pobrania za friko ze strony producenta, pamiętam, że kiedyś grałem i dawało radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Niezłe, naprawdę przyjemnie się gra. Bartolomius Dzięki za link :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...