AVRAL Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Potrzebuję 2 wentylatorki 120mm świecące z regulacją obrotów (pod panel przedni chcę podpiąć ,mam na nim wyświetlacz itd) i do tego jak najcichsze ,tak samo z wentylkiem 80mm. Chciałbym z ceną nie przesadzać ,ok parunastu zł za jeden ,chyba ,że naprawdę warto dopłacić to wtedy dam i więcej :) Dodam ,że wentyle będą chodzić na najniższych obrotach. Z góry dzięki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 To czyli w panelu masz potencjometry do regulacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 To czyli w panelu masz potencjometry do regulacji? Dokładnie to pilotem do panelu steruje prędkościami ,mam 3 wtyczki te małe do których mogę podłączyć wentylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Hmmm jak najtańsze. IMO Acutake wersja normalna (świecące też chyba są więc się zorientuj). Jak nie będzie wersji świecącej to weź normalne, wywierć 4 dziurki , wstaw diody i po krzyku :) Chociaż nie wiem jak to będzie wiało jak ustawisz na min. obroty :P Edytowane 9 Listopada 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) Mam teraz 2 wentyle świecące ,ale odchodzą od nich tylko po 2 kabelki i to do molexa. Może po prostu kupić przejściówkę molex na 3pin ,podłączyć pod panel i zmniejszyć prędkość? Edytowane 9 Listopada 2008 przez AVRAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...